High Hat vzw

High Hat vzw: booking, management en meer

High Hat is een organisatie die in dienst staat van de hedendaagse artiest.

Dikwijl heeft die het heel druk heeft om zich én artistiek te ontplooien, én zich in de kijker te spelen, in onze digitale omgeving.


Bands en artiesten willen natuurlijk zoveel mogelijk optreden, wij proberen er voor te zorgen dat de booking, management administratie en financiën vlot verlopen.


Als artiest kan u van ons advies en begeleiding krijgen, en kom je terecht in een netwerk met tientallen andere ervaren kunstenaars.


Hier kunnen ook vruchtbare samenwerkingen ontstaan.

Wie is High Hat vzw ?

Wouter De Belder, Egon Loosveldt, Pedro Pozos zijn multi-instrumentalisten die door hun jarenlange ervaring de Do's en Dont's van het artienstenleven goed kennen.


Ze spelen in verschillende succesvolle bands, en beschikken hierdoor over heel wat contacten bij organisatoren en

programmatoren van gerenomeerde festivals en concertzalen.


Met High Hat vzw willen zij collega's ondersteunen en motiveren om het beste van zichzelf naar boven te halen.

Wouter De Belder, Egon Loosveldt, Pedro Pozos zijn multi-instrumentalisten die door hun jarenlange ervaring de Do's en Dont's van het artienstenleven goed kennen.     Ze spelen in verschillende succesvolle bands, en beschikken hierdoor over heel wat contacten bij organisatoren en  programmatoren van gerenomeerde festivals en concertzalen.     Met High Hat vzw willen zij collega's ondersteunen en motiveren om het beste van zichzelf naar boven te halen, niet gehinderd door allerlei administratie .